Walkthrough van Deadbeat Heroes voor PC / XBOX ONE

Voltooi Deadbeat Heroes dankzij de walkthrough en ontdek de geheimen ervan met de gids op deze pagina.
Deadbeat Heroes: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van Deadbeat Heroes. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Deadbeat Heroes, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Als u ideeën heeft om deze gids te verbeteren, neem dan gerust contact met ons op. We zullen verheugd zijn om uw materiaal in dit artikel plaatsen met een dankvermelding.

Dit spel is uitgekomen op 10/09/2017 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / XBOX ONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Deadbeat Heroes is gepubliceerd.

We hebben ook de trucs van Deadbeat Heroes beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Deadbeat Heroes zal je codes en ontgrendelaars vinden om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aankomen.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Hoofdstuk 1 en 2

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Deadbeat Heroes, genaamd: Hoofdstuk 1 en 2. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360