Walkthrough van Decay: The Mare voor PC / XBOX ONE

Walkthroughs, gids en geheimen voor Decay: The Mare van PC / XBOX ONE. Bijvoorbeeld: Gids voor de Doelstellingen van het Spel.
Decay: The Mare: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site dat verband houdt met de walkthrough en geheimen van Decay: The Mare. De complete gerelateerde gids voor dit spel staat op deze pagina.=

Als je nog iets anders hebt gevonden om toe te voegen in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om toevoegingen te kunnen integreren met ons materiaal en het zo voor iedereen beschikbaar te maken.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / XBOX ONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / XBOX ONE of sinds het spel is uitgebracht.

Voor Decay: The Mare hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de trucs van Decay: The Mare.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Complete Oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Decay: The Mare, genaamd: Complete Oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360