Walkthrough van Gran Turismo Sport voor PS4

Voltooi Gran Turismo Sport dankzij de walkthrough en ontdek de geheimen ervan met de gids op deze pagina.
Gran Turismo Sport: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site dat verband houdt met de walkthrough en geheimen van Gran Turismo Sport. De complete gerelateerde gids voor dit spel staat op deze pagina.=

Als u andere geheimen of elementen kent om de walkthrough te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor alle bezoekers.

We hebben materiaal geldig voor PS4. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PS4, de datum waarop Gran Turismo Sport werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

In de volgende truccen pagina van Gran Turismo Sport je zult de trucs en codes kunnen zien die we voor deze game hebben verzameld. Dankzij hen kun je elke moeilijkheid overwinnen, zelfs als je een beetje vals speelt.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

De Campagne-Modus

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Gran Turismo Sport, genaamd: De Campagne-Modus. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Ervaring Circuit en de Uitdaging van de Missie

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Gran Turismo Sport te bekijken, getiteld: Ervaring Circuit en de Uitdaging van de Missie. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Challenge Levels 6 1-3

Hier is de video Challenge Levels 6 1-3, nummer 2 van de Gids van Gran Turismo Sport. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Uitdaging Van De Missie Van Niveau 6 4-6

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Gran Turismo Sport, genaamd: De Uitdaging Van De Missie Van Niveau 6 4-6. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Uitdaging Van De Missie Van Niveau 6 7-8

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Gran Turismo Sport te bekijken, getiteld: De Uitdaging Van De Missie Van Niveau 6 7-8. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Rijschool 9-16 en Kyoto Miyabi

Hier is de video Rijschool 9-16 en Kyoto Miyabi, nummer 5 van de Gids van Gran Turismo Sport. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

School Gids 17-24 en Kyoto Yamagiwa

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Gran Turismo Sport, genaamd: School Gids 17-24 en Kyoto Yamagiwa. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Rijschool, 25-32 en Brands Hatch

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Gran Turismo Sport te bekijken, getiteld: Rijschool, 25-32 en Brands Hatch. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

School Gids 33-40 en Interlagos

Hier is de video School Gids 33-40 en Interlagos, nummer 8 van de Gids van Gran Turismo Sport. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Rijschool 41-48

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Gran Turismo Sport, genaamd: Rijschool 41-48. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360