Walkthrough van Assassin's Creed Origins voor PC / PS4 / XBOX ONE

De complete walkthrough voor Assassin's Creed Origins (PC / PS4 / XBOX ONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.
Assassin's Creed Origins: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Assassin's Creed Origins. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Als u ideeën heeft om deze gids te verbeteren, neem dan gerust contact met ons op. We zullen verheugd zijn om uw materiaal in dit artikel plaatsen met een dankvermelding.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Assassin's Creed Origins vanaf 27/10/2017, voor de consoles PC / PS4 / XBOX ONE. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

In de volgende voor PC / PS4 / XBOX ONE • Apocanow.nl' target='_blank'>truccen pagina van Assassin's Creed Origins je zult de trucs en codes kunnen zien die we voor deze game hebben verzameld. Dankzij hen kun je elke moeilijkheid overwinnen, zelfs als je een beetje vals speelt.

Als je echt veel trucs wilt voor is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar op een andere pagina op deze site waarmee je, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, veel trucs kunt ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je onderaan, altijd op de toegewijde pagina.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Deel 1 - Proloog

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Assassin's Creed Origins, genaamd: Deel 1 - Proloog. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2 - Alexandria en Gennadios

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Assassin's Creed Origins te bekijken, getiteld: Deel 2 - Alexandria en Gennadios. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 3 - Ontmoeting Cleopatra en Grote Krokodillen

Hier is de video Deel 3 - Ontmoeting Cleopatra en Grote Krokodillen, nummer 2 van de Gids van Assassin's Creed Origins. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 4 - de Piramiden van Gizeh

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Assassin's Creed Origins, genaamd: Deel 4 - de Piramiden van Gizeh. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 5 - De Leugens van de Kever

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Assassin's Creed Origins te bekijken, getiteld: Deel 5 - De Leugens van de Kever. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 6 - Confrontatie-Baas: Grote Slang

Hier is de video Deel 6 - Confrontatie-Baas: Grote Slang, nummer 5 van de Gids van Assassin's Creed Origins. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 7 - Het masker van de Hagedis

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Assassin's Creed Origins, genaamd: Deel 7 - Het masker van de Hagedis. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 8 - What ' s yours is mine

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Assassin's Creed Origins te bekijken, getiteld: Deel 8 - What ' s yours is mine. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 9 - Schalen van de Krokodil

Hier is de video Deel 9 - Schalen van de Krokodil, nummer 8 van de Gids van Assassin's Creed Origins. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 10 - de Vloek van Wadjet

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Assassin's Creed Origins, genaamd: Deel 10 - de Vloek van Wadjet. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 11 - het Lied van Taimhotep

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Assassin's Creed Origins te bekijken, getiteld: Deel 11 - het Lied van Taimhotep. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 12 - de Mens Beest en de Tranen van Sobek

Hier is de video Deel 12 - de Mens Beest en de Tranen van Sobek, nummer 11 van de Gids van Assassin's Creed Origins. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360