Assassin's Creed Origins: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Assassin's Creed Origins (PC / PS4 / XBOX ONE)

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Assassin's Creed Origins. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Inleiding en Verhaal van het Spel

Assassin ' s Creed Oorsprong is een spel van actie-avontuur stealth met een third-person perspectief. Spelers missies te voltooien — lineaire scenario ' s met doelstellingen — aan vooruitgang door het verhaal, ervaringspunten verdienen en nieuwe vaardigheden te verwerven. Buiten de missies waarin spelers vrij kunnen rondlopen in de open wereld te voet, te paard, per kameel of met de boot te verkennen locaties, volledig side missies en optioneel ontgrendelen wapens en uitrusting. In tegenstelling tot de vorige games in de serie zijn er nog tal van hoge structuren te klimmen op en ontgrendelen van de gebieden van de kaart. De modus visie van de adelaar, dat gaf spelers de mogelijkheid te verkennen van een gebied, met de nadruk vijanden en objecten, zal worden vervangen door een adelaar als een metgezel. Spelers kan ook het temmen van de verschillende roofdieren die kan dienen als bondgenoten en hen te helpen tegen de vijanden. Het spel zal beschikken ook over een zeegevecht, onderwater verkenning en graven terug in de serie.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Assassin's Creed Origins vanaf 27/10/2017, voor de consoles PC / PS4 / XBOX ONE. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

In de volgende voor PC / PS4 / XBOX ONE • Apocanow.nl' target='_blank'>truccen pagina van Assassin's Creed Origins je zult de trucs en codes kunnen zien die we voor deze game hebben verzameld. Dankzij hen kun je elke moeilijkheid overwinnen, zelfs als je een beetje vals speelt.

Als je echt veel trucs wilt voor is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar op een andere pagina op deze site waarmee je, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, veel trucs kunt ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je onderaan, altijd op de toegewijde pagina.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Deel 1 - Proloog

Deel 2 - Alexandria en Gennadios

Deel 3 - Ontmoeting Cleopatra en Grote Krokodillen

Deel 4 - de Piramiden van Gizeh

Deel 5 - De Leugens van de Kever

Deel 6 - Confrontatie-Baas: Grote Slang

Deel 7 - Het masker van de Hagedis

Deel 8 - What ' s yours is mine

Deel 9 - Schalen van de Krokodil

Deel 10 - de Vloek van Wadjet

Deel 11 - het Lied van Taimhotep

Deel 12 - de Mens Beest en de Tranen van Sobek

Cherri Andrea640360