Walkthrough van Into the Dead 2 voor IPHONE / ANDROID

Hieronder vind je alle walkthroughs van het spel Into the Dead 2 voor IPHONE / ANDROID evenals een gids, verzamelobjecten en geheimen.
Into the Dead 2: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Into the Dead 2! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u op de hoogte bent van nieuwe geheimen en u kan deze handleiding verbeteren, zullen we blij zijn om de details te kennen. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal ook andere gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids.

Into the Dead 2 is gepubliceerd op 16/10/2017 voor IPHONE / ANDROID. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Hoofdstuk 1 - Deel 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Into the Dead 2, genaamd: Hoofdstuk 1 - Deel 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Hoofdstuk 1 - Deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Into the Dead 2 te bekijken, getiteld: Hoofdstuk 1 - Deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Hoofdstuk 2 - Deel 1

Hier is de video Hoofdstuk 2 - Deel 1, nummer 2 van de Gids van Into the Dead 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Hoofdstuk 2 - Deel 2

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Into the Dead 2, genaamd: Hoofdstuk 2 - Deel 2. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Hoofdstuk 3 - Deel 1

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Into the Dead 2 te bekijken, getiteld: Hoofdstuk 3 - Deel 1. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Hoofdstuk 3 - Deel 2

Hier is de video Hoofdstuk 3 - Deel 2, nummer 5 van de Gids van Into the Dead 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Hoofdstuk 4 - Deel 1

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Into the Dead 2, genaamd: Hoofdstuk 4 - Deel 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Hoofdstuk 4 - Deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Into the Dead 2 te bekijken, getiteld: Hoofdstuk 4 - Deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Hoofdstuk 5 - Deel 1

Hier is de video Hoofdstuk 5 - Deel 1, nummer 8 van de Gids van Into the Dead 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Hoofdstuk 5 - Deel 2

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Into the Dead 2, genaamd: Hoofdstuk 5 - Deel 2. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Hoofdstuk 6 - Deel 1

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Into the Dead 2 te bekijken, getiteld: Hoofdstuk 6 - Deel 1. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360