The Inner World - The Last Wind Monk: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van The Inner World - The Last Wind Monk (PC / PS4 / XBOX ONE)

Welkom bij het artikel op deze site dat verband houdt met de walkthrough en geheimen van The Inner World - The Last Wind Monk. De complete gerelateerde gids voor dit spel staat op deze pagina.=

Inleiding en Verhaal van het Spel

Begeef u in een wereld vol mysterie en complexe puzzels en het redden van de nakomelingen van de nasi op de fluit! De enige die het kan stoppen met het kwaad Emil is Robert. Met veel enthousiasme en zonder het minste idee van wat te doen, besluit om weg te gaan naar het avontuur, op zoek naar de legendarische laatste monnik van de wind.

The Inner World - The Last Wind Monk is gepubliceerd op 20/10/2017 voor PC / PS4 / XBOX ONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van The Inner World - The Last Wind Monk van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Cherri Andrea640360