Hidden Agenda: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Hidden Agenda ()

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Hidden Agenda, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Bewijzen zenuwen, in de jacht op de beruchte moordenaar bekend als de Trapper? Gebruik uw telefoon om de moeilijke beslissingen te nemen die gevolgen hebben voor de ontwikkeling van de geschiedenis van dit unieke misdaad thriller voor de PS4, die deel uitmaakt van de catalogus playlink-functie. En, met de ontwikkeling van until Dawn, een Superzwaar Games, aan het roer, je weet nooit wat verborgen is achter elke donkere hoek en links. Maar dit angstaanjagende mysterie zal je laten zien een shot van de scène uit het begin: uitnodigen tot vijf vrienden in het spel, en elk zal een doel te bereiken. Geef je een hand aan het bereiken van een gemeenschappelijk doel, of als je stokken in de wielen naar elkaar? De invloed is macht, en elke keuze kan de geschiedenis... maar tot hoe ver bent u bereid zijn om uw doel te bereiken?

Hidden Agenda is gepubliceerd op 24/10/2017 voor . We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Complete Oplossing

Cherri Andrea640360