Walkthrough van Wolfenstein 2: The New Colossus voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH

Pagina gewijd aan de walkthrough, de complete gids en de geheimen van Wolfenstein 2: The New Colossus voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH.
Wolfenstein 2: The New Colossus: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Wolfenstein 2: The New Colossus, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Kent u andere geheimen of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Wil je uit de profielen stappen? We hebben de cheats voor Wolfenstein 2: The New Colossus. Bezoek de pagina met trucs en geheimen van Wolfenstein 2: The New Colossus altijd op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Wolfenstein 2: The New Colossus.

Zou je veel trucs willen voor , die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die op deze site beschikbaar is op een aparte pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kun je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kunt krijgen.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Deel 1 - Proloog

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Wolfenstein 2: The New Colossus, genaamd: Deel 1 - Proloog. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2 - de Weerstand van de Hamer voor Evas

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Wolfenstein 2: The New Colossus te bekijken, getiteld: Deel 2 - de Weerstand van de Hamer voor Evas. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 3 - Boss-Gevecht Reus

Hier is de video Deel 3 - Boss-Gevecht Reus, nummer 2 van de Gids van Wolfenstein 2: The New Colossus. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 4 - de Invasie van het Hoofdkwartier van het Verzet

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Wolfenstein 2: The New Colossus, genaamd: Deel 4 - de Invasie van het Hoofdkwartier van het Verzet. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 5 - Het Roswell, New Mexico

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Wolfenstein 2: The New Colossus te bekijken, getiteld: Deel 5 - Het Roswell, New Mexico. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 6 - Texas en Uitgevoerd

Hier is de video Deel 6 - Texas en Uitgevoerd, nummer 5 van de Gids van Wolfenstein 2: The New Colossus. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 7 - Manhattan, New York

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Wolfenstein 2: The New Colossus, genaamd: Deel 7 - Manhattan, New York. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 8 - New Orleans, Louisiana

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Wolfenstein 2: The New Colossus te bekijken, getiteld: Deel 8 - New Orleans, Louisiana. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 9 - Ontmoeting met Adolf Hitler

Hier is de video Deel 9 - Ontmoeting met Adolf Hitler, nummer 8 van de Gids van Wolfenstein 2: The New Colossus. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 10 - De Planeet Venus

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Wolfenstein 2: The New Colossus, genaamd: Deel 10 - De Planeet Venus. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 11 - Ausmerzer

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Wolfenstein 2: The New Colossus te bekijken, getiteld: Deel 11 - Ausmerzer. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 12 - eindbaas en het Einde van het Spel

Hier is de video Deel 12 - eindbaas en het Einde van het Spel, nummer 11 van de Gids van Wolfenstein 2: The New Colossus. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360