Wolfenstein 2: The New Colossus: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Wolfenstein 2: The New Colossus (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Wolfenstein 2: The New Colossus, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Inleiding en Verhaal van het Spel

In 1961, na de strijd tegen de algemene Wilhelm Deathshead Strasse, William BJ Blazkowicz is ernstig gewond en rust in de Hamer van Eva, de U-Bot die BJ had vereiste. Toen hij wakker werd, BJ blijft de strijd tegen de nazi 's om de beurt op de tweede amerikaanse Revolutie, aansluiten met een groep van het Verzet en de strijd van de nazi' s in de plaatsen in de amerikaanse geschiedenis.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Wil je uit de profielen stappen? We hebben de cheats voor Wolfenstein 2: The New Colossus. Bezoek de pagina met trucs en geheimen van Wolfenstein 2: The New Colossus altijd op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Wolfenstein 2: The New Colossus.

Zou je veel trucs willen voor , die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die op deze site beschikbaar is op een aparte pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kun je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kunt krijgen.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Deel 1 - Proloog

Deel 2 - de Weerstand van de Hamer voor Evas

Deel 3 - Boss-Gevecht Reus

Deel 4 - de Invasie van het Hoofdkwartier van het Verzet

Deel 5 - Het Roswell, New Mexico

Deel 6 - Texas en Uitgevoerd

Deel 7 - Manhattan, New York

Deel 8 - New Orleans, Louisiana

Deel 9 - Ontmoeting met Adolf Hitler

Deel 10 - De Planeet Venus

Deel 11 - Ausmerzer

Deel 12 - eindbaas en het Einde van het Spel

Cherri Andrea640360