Super Mario Odyssey: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Super Mario Odyssey (SWITCH)

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Super Mario Odyssey! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Dit nieuwe platform, drie-dimensionale, geregisseerd door Kenta Motokura, en geproduceerd door Hayashida en Koizumi, niet alleen willen doen herleven, de mechanica van Super Mario 64: het is het sterke punt van elke voorganger en de uitdaging tot een duel, al die tijd proberen te harmoniseren en samen met deze dynamiek en hun zeer verschillend. Geïnspireerd door het onderzoek van de stamvader op de Nintendo 64, brengt weer quests uit Super Mario Sunshine, neemt de verscheidenheid en de grappen en grollen met de ernst van Super Mario Galaxy, en zelfs sinds de laatste Super Mario 3D Wereld, in theorie zo anders, het sluit aan bij het ritme en veel inhoud.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds SWITCH of sinds het spel is uitgebracht.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Deel 1 - Proloog

Deel 2 - Het Rijk Van Het Zand

Deel 3 - Rijk Van De Meer

Deel 4 - Rijk Van De Bos

Deel 5 - het Rijk Verloren en Baas Bowser

Deel 6 - Rijk Van De Metro

Deel 6 - Rijk Van De Oceaan

Deel 8 - Het Rijk Sneeuw

Deel 9 - Koninkrijk Dineren

Deel 10 - Het Rijk Van Bowser

Deel 11 - Laatste Baas en het Einde van het Spel

Cherri Andrea640360