Rabi-Ribi: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Rabi-Ribi (PS4 / PSVITA)

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Rabi-Ribi! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Een gekke titel van het uiterlijk van de grafiek enigszins misleidend, die ogenschijnlijk lijkt een triviaal archeologische vondst in pixel art (of nog erger, nog een andere giapponesata voor fanboys), maar onder de oppervlakte schuilt een succesvolle cocktail tussen 2D platformgame, kogel hel en RPG. Oorspronkelijk gestart op de PC, de titel is van plan om het land op de PlayStation 4 en de PS Vita, dat is de reden waarom we testten de overdracht naar het huidige vlaggenschip van Sony. We hadden niet verwacht echter te vinden in deze Rabi-Ribi, zo raar en soms zelfs een beetje jeukende, een gameplay die complex en veelzijdig.

Rabi-Ribi is gepubliceerd op 31/10/2017 voor PS4 / PSVITA. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Deel 1 - Proloog

Deel 2 - Hoofdstuk 1

Deel 03 - Hoofdstuk 2

Deel 04 - Hoofdstuk 3A

Deel 05 - Hoofdstuk 3B

Deel 06 - het Hoofdstuk 4A

Deel 07 - Hoofdstuk 4B: het Begin van het Bos omhoog naar de Grot Kotri

Deel 08 - Hoofdstuk 4C: Seana

Deel 09 - Hoofdstuk 5: het Einde van het Spel

Deel 10 - Hoofdstuk 6: de Kamer van het Geheugen, en de Grot van de Vergeten 2

Deel 11 - Hoofdstuk 7: de Interne van het Systeem 2

Deel 12 - Hoofdstuk 8: Irisu in Wonderland

Cherri Andrea640360