Final Fantasy Dimensions 2: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Final Fantasy Dimensions 2 (IPHONE / ANDROID)

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over de walkthrough van het spel Final Fantasy Dimensions 2 en verzamelt daarbij de complete gids met betrekking tot dit spel, in het bijzonder, in de afzonderlijke pagina's, ook Trainers, Achievements en mogelijke trucs.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Final Fantasy Dimensions II, vertelt het verhaal van Morgen en Aemo, beginnen aan een reis door de wereld van het sprookje, gekoppeld aan verleden en toekomst. De titel wordt ontwikkeld door game-regisseur Takashi Vernietigd, die heeft gewerkt in het verleden, de titels van de wil van Chrono Trigger en Final Fantasy IV. Final Fantasy Dimensions II zal bieden spelers de mechanische klassieke RPG die de fans van het genre zullen houden.

We hebben materiaal geldig voor IPHONE / ANDROID. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds IPHONE / ANDROID, de datum waarop Final Fantasy Dimensions 2 werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Deel 1

Cherri Andrea640360