Stranger Things: The Game: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Stranger Things: The Game (IPHONE / ANDROID)

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina toont de complete walkthrough en gids voor Stranger Things: The Game.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Als u houdt van nerd-cultuur dan heb je zeker omgevallen u in de vortex van liefde voor Vreemde Dingen, en de originele serie op Netflix is zeer gereduceerd tot een enkele kopie die verzamelt vele, vele iconen van ons verleden door gamers, maar niet alleen. Van tafelspelen tot de iconische films van de jaren tachtig, de show is een mix van liederen naar het verleden, bewerkt en geplaatst in een moderne context dat werkt echt geweldig. Om de release van het tweede seizoen, Netflix heeft gezien geschikt om een gratis spel voor de mobiele (Android en iOS) genoemd Vreemde Dingen: Het Spel.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: IPHONE / ANDROID. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds IPHONE / ANDROID of sinds het spel is uitgebracht.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Complete Oplossing

Cherri Andrea640360