Walkthrough van Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds voor PS4

Voltooi Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds dankzij de walkthrough en ontdek de geheimen ervan met de gids op deze pagina.
Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site dat verband houdt met de walkthrough en geheimen van Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds. De complete gerelateerde gids voor dit spel staat op deze pagina.=

Als je nog iets anders hebt gevonden om toe te voegen in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om toevoegingen te kunnen integreren met ons materiaal en het zo voor iedereen beschikbaar te maken.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds vanaf 07/11/2017, voor de consoles PS4. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Het Beest Demonische

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds, genaamd: Het Beest Demonische. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Poot Van Ice

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds te bekijken, getiteld: Poot Van Ice. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het pad van de Sjamaan

Hier is de video Het pad van de Sjamaan, nummer 2 van de Gids van Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Boggy

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds, genaamd: Boggy. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Voor de Werak

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds te bekijken, getiteld: Voor de Werak. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het Trio van de Jagers

Hier is de video Het Trio van de Jagers, nummer 5 van de Gids van Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360