Walkthrough van Sonic Forces voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH

Complete walkthrough en vele andere geheimen en de gids op deze pagina gewijd aan Sonic Forces voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH.
Sonic Forces: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van Sonic Forces. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Sonic Forces, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Als u ideeën heeft om deze gids te verbeteren, neem dan gerust contact met ons op. We zullen verheugd zijn om uw materiaal in dit artikel plaatsen met een dankvermelding.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH of sinds het spel is uitgebracht.

In de volgende truccen pagina van Sonic Forces je zult de trucs en codes kunnen zien die we voor deze game hebben verzameld. Dankzij hen kun je elke moeilijkheid overwinnen, zelfs als je een beetje vals speelt.

Bovendien kunt u voor ook een promotrainer downloaden die door derden wordt aangeboden op de daarvoor bestemde pagina. Als deze trainer samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Complete oplossing voor het Spel

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Sonic Forces, genaamd: Complete oplossing voor het Spel. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360