Space Pirates and Zombies 2: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Space Pirates and Zombies 2 (PC)

Welkom op de gerelateerde pagina van de walkthrough van Space Pirates and Zombies 2. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden. Dit is een site die volledig is gewijd aan de walkthroughs en gidsen van videospelletjes.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Ontwikkelt en updates van de moeder-schip definitief. Ontdek een galaxy leven, gevuld met 200 kapiteins enigen die kunnen alles doen wat je kunt doen. Overleven in de zombie infectie en annientala. Gemaakt van de bondgenoten en bouw je rijk.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Space Pirates and Zombies 2 vanaf 17/04/2016, voor de consoles PC. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Voor Space Pirates and Zombies 2 hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de trucs van Space Pirates and Zombies 2.

Bovendien kunnen we je ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een aparte pagina kun je de Trainer krijgen van , waarmee je nieuwe trucs kunt verkrijgen die anders niet zouden kunnen worden gecreëerd.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deel 11

Deel 12

Deel 13

Cherri Andrea640360