911 Operator: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van 911 Operator (PC / PS4 / XBOX ONE)

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van 911 Operator. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op 911 Operator, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Het spel vertelt over het harde werk van de mensen die het beheer van de noodsituatie lijnen en diensten. Uw taak is om binnenkomende gesprekken te beantwoorden en te reageren adequaat beheer van de ambulances, de brandweer, de politie of, soms, het negeren van de oproep.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Bovenop de walkthrough kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Kom binnen op de pagina van de trucs en codes van 911 Operator en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Speciale Bronnen

In de behoefte van de Wapening

Uitbreiding

Altijd op Veilig spelen

San Francisco

Te veel om op te Drinken

Stuur Versterkingen

Totale Controle

Albuquerque

Nieuwe Oproepen

Prioriteit

Vernietigen De Ol

Boston

Snijden

De Storm

Pizza

Verbannen

Veel Noodsituaties

Armed Assault

De Verkeerde Boom

Madrid

Londen

Hong Kong

Cherri Andrea640360