Walkthrough van Sphinx and the Cursed Mummy voor PC

De pagina gewijd aan de trucs van Sphinx and the Cursed Mummy (PC). Je vindt er een gids, geheimen, untgrendelaars en nog veel meer.
Sphinx and the Cursed Mummy: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde pagina van de walkthrough van Sphinx and the Cursed Mummy. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden. Dit is een site die volledig is gewijd aan de walkthroughs en gidsen van videospelletjes.

De gids is mogelijks niet uitputtend! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen graag je rapporteringen toevoegen aan datgene dat al bestaat.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC, de datum waarop Sphinx and the Cursed Mummy werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Inleiding

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Sphinx and the Cursed Mummy, genaamd: Inleiding. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Zwaard van Osiris

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Sphinx and the Cursed Mummy te bekijken, getiteld: Zwaard van Osiris. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De tuinen van het Paleis

Hier is de video De tuinen van het Paleis, nummer 2 van de Gids van Sphinx and the Cursed Mummy. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Oude Amuletten

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Sphinx and the Cursed Mummy, genaamd: Oude Amuletten. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Schild van Osiris

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Sphinx and the Cursed Mummy te bekijken, getiteld: Schild van Osiris. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Parels Abidosiane

Hier is de video Parels Abidosiane, nummer 5 van de Gids van Sphinx and the Cursed Mummy. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Heliopolis

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Sphinx and the Cursed Mummy, genaamd: Heliopolis. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De schalen van de Krokodil

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Sphinx and the Cursed Mummy te bekijken, getiteld: De schalen van de Krokodil. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Elektriciteit

Hier is de video Elektriciteit, nummer 8 van de Gids van Sphinx and the Cursed Mummy. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De vleugels van het Ibis

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Sphinx and the Cursed Mummy, genaamd: De vleugels van het Ibis. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Fucle

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Sphinx and the Cursed Mummy te bekijken, getiteld: Fucle. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Vastleggen Api

Hier is de video Vastleggen Api, nummer 11 van de Gids van Sphinx and the Cursed Mummy. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360