Walkthrough van Max: Curse of the Brotherhood voor PC / PS4 / XBOX ONE

Pagina gewijd aan de walkthrough, de complete gids en de geheimen van Max: Curse of the Brotherhood voor PC / PS4 / XBOX ONE.
Max: Curse of the Brotherhood: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Max: Curse of the Brotherhood! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u op de hoogte bent van nieuwe geheimen en u kan deze handleiding verbeteren, zullen we blij zijn om de details te kennen. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal ook andere gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Max: Curse of the Brotherhood vanaf 10/11/2017, voor de consoles PC / PS4 / XBOX ONE. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Complete Oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Max: Curse of the Brotherhood, genaamd: Complete Oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360