Need for Speed Payback: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Need for Speed Payback (PC / PS4 / XBOX ONE)

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Need for Speed Payback. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

In de stad van het geluk, de Vallei van u en uw groep op zoek naar wraak tegen het kartel ambitieuze ' Het Huis dat uitkijkt over het casino, op de gang en zelfs de afdeling van de politie van de stad.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE, de datum waarop Need for Speed Payback werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

In de volgende truccen pagina van Need for Speed Payback je zult de trucs en codes kunnen zien die we voor deze game hebben verzameld. Dankzij hen kun je elke moeilijkheid overwinnen, zelfs als je een beetje vals speelt.

We hebben bovendien ook een Trainer gevonden voor dit spel, die we op een aparte pagina op deze site hebben geplaatst. Met dit computerprogramma kun je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en je kan deze tijdens het spelen activeren.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Proloog

Aanpassing van het Team

Udo Roth

De Catrina en Honda S2000

Overval op de Snelweg

Schoten

Riot Club

Achtervolging met Politie

De achterlage, en Zes van Zilver

Militie Brace

Koning van de Verwarring Bom Akoestische

Kobashi en BMW M4 GTS

Het Stelen Van Auto ' S Golden

Ritten met Blokken van Diamant

Bedrijf Risico Off-Road

Cirkel van Één procent en de GT-R

Grote Achtervolging Politie

Cherri Andrea640360