Walkthrough van Pokemon Ultra Sun voor 3DS

Walkthrough en gids van Pokemon Ultra Sun tot 3DS waaronder .
Pokemon Ultra Sun: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Pokemon Ultra Sun, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Als u andere elementen voor deze gids kunt vinden, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Pokemon Ultra Sun vanaf 17/11/2017, voor de consoles 3DS. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Deel 1 - Een Nieuw Begin

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Pokemon Ultra Sun, genaamd: Deel 1 - Een Nieuw Begin. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2 - Gebeurtenis Rockruff

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Pokemon Ultra Sun te bekijken, getiteld: Deel 2 - Gebeurtenis Rockruff. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 3 - Smeargle maakt me boos

Hier is de video Deel 3 - Smeargle maakt me boos, nummer 2 van de Gids van Pokemon Ultra Sun. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 4 - Navigeren

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Pokemon Ultra Sun, genaamd: Deel 4 - Navigeren. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 5 - Alola Geraticeerd

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Pokemon Ultra Sun te bekijken, getiteld: Deel 5 - Alola Geraticeerd. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 6 - Team Ultra Verkenning Soliera

Hier is de video Deel 6 - Team Ultra Verkenning Soliera, nummer 5 van de Gids van Pokemon Ultra Sun. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 7 - don ' t look

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Pokemon Ultra Sun, genaamd: Deel 7 - don ' t look. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 8 - Surf Mantine

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Pokemon Ultra Sun te bekijken, getiteld: Deel 8 - Surf Mantine. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 9 - Dexio, en Sina

Hier is de video Deel 9 - Dexio, en Sina, nummer 8 van de Gids van Pokemon Ultra Sun. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 10 - Araquanid

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Pokemon Ultra Sun, genaamd: Deel 10 - Araquanid. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 11 - Hoe Krijg Lycanroc Twilight

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Pokemon Ultra Sun te bekijken, getiteld: Deel 11 - Hoe Krijg Lycanroc Twilight. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 12 - Alola Marowak

Hier is de video Deel 12 - Alola Marowak, nummer 11 van de Gids van Pokemon Ultra Sun. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 13 - Lurantis

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Pokemon Ultra Sun, genaamd: Deel 13 - Lurantis. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 14 - Lycanroc tegen Lycanroc

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Pokemon Ultra Sun te bekijken, getiteld: Deel 14 - Lycanroc tegen Lycanroc. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 15 - De Voorzitter Lusamine

Hier is de video Deel 15 - De Voorzitter Lusamine, nummer 14 van de Gids van Pokemon Ultra Sun. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 16 - Togedemaru

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van Pokemon Ultra Sun, genaamd: Deel 16 - Togedemaru. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 17 - Team Schedel Guzma

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van Pokemon Ultra Sun te bekijken, getiteld: Deel 17 - Team Schedel Guzma. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 18 - Mimikyu

Hier is de video Deel 18 - Mimikyu, nummer 17 van de Gids van Pokemon Ultra Sun. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 19 - Guzma terug

Dit is het onderdeel 18 van de Walkthrough van Pokemon Ultra Sun, genaamd: Deel 19 - Guzma terug. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 20 - Incineroar Boos

Druk tweemaal om de video nummer 19 van de Walkthrough van Pokemon Ultra Sun te bekijken, getiteld: Deel 20 - Incineroar Boos. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 21 - Terug naar het Golisopod

Hier is de video Deel 21 - Terug naar het Golisopod, nummer 20 van de Gids van Pokemon Ultra Sun. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 22 - Tegen Lusamine

Dit is het onderdeel 21 van de Walkthrough van Pokemon Ultra Sun, genaamd: Deel 22 - Tegen Lusamine. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 23 - het Eiland van de Exeggutor

Druk tweemaal om de video nummer 22 van de Walkthrough van Pokemon Ultra Sun te bekijken, getiteld: Deel 23 - het Eiland van de Exeggutor. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 24 - Poipole

Hier is de video Deel 24 - Poipole, nummer 23 van de Gids van Pokemon Ultra Sun. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 25 - Necrozma de Vleugels van de Dageraad

Dit is het onderdeel 24 van de Walkthrough van Pokemon Ultra Sun, genaamd: Deel 25 - Necrozma de Vleugels van de Dageraad. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 26 - Ultra Necrozma

Druk tweemaal om de video nummer 25 van de Walkthrough van Pokemon Ultra Sun te bekijken, getiteld: Deel 26 - Ultra Necrozma. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 27 - De langste test ooit

Hier is de video Deel 27 - De langste test ooit, nummer 26 van de Gids van Pokemon Ultra Sun. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 28 - laatste Slag tegen Gladion

Dit is het onderdeel 27 van de Walkthrough van Pokemon Ultra Sun, genaamd: Deel 28 - laatste Slag tegen Gladion. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 29 - Alle Gevechten tegen de Elite 4

Druk tweemaal om de video nummer 28 van de Walkthrough van Pokemon Ultra Sun te bekijken, getiteld: Deel 29 - Alle Gevechten tegen de Elite 4. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 30 - Capture Stakataka

Hier is de video Deel 30 - Capture Stakataka, nummer 29 van de Gids van Pokemon Ultra Sun. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 31 - Aflevering full-Rainbow Raket

Dit is het onderdeel 30 van de Walkthrough van Pokemon Ultra Sun, genaamd: Deel 31 - Aflevering full-Rainbow Raket. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 32 - Het Vastleggen Van Blacephalon

Druk tweemaal om de video nummer 31 van de Walkthrough van Pokemon Ultra Sun te bekijken, getiteld: Deel 32 - Het Vastleggen Van Blacephalon. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 33 - het Vastleggen van elk Dier Ultra

Hier is de video Deel 33 - het Vastleggen van elk Dier Ultra, nummer 32 van de Gids van Pokemon Ultra Sun. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 34 - Capture Terrakion, Terrakion, Virizion

Dit is het onderdeel 33 van de Walkthrough van Pokemon Ultra Sun, genaamd: Deel 34 - Capture Terrakion, Terrakion, Virizion. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 35 - Te Vangen Regice, Registeel, Regirock, Regigigas

Druk tweemaal om de video nummer 34 van de Walkthrough van Pokemon Ultra Sun te bekijken, getiteld: Deel 35 - Te Vangen Regice, Registeel, Regirock, Regigigas. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 36 - Vangen Azelf, Mesprit, Uxie

Hier is de video Deel 36 - Vangen Azelf, Mesprit, Uxie, nummer 35 van de Gids van Pokemon Ultra Sun. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 37 - Het Vastleggen Van Cresselia

Dit is het onderdeel 36 van de Walkthrough van Pokemon Ultra Sun, genaamd: Deel 37 - Het Vastleggen Van Cresselia. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 38 - Het Vastleggen Van Links, Articuno, Moltres

Druk tweemaal om de video nummer 37 van de Walkthrough van Pokemon Ultra Sun te bekijken, getiteld: Deel 38 - Het Vastleggen Van Links, Articuno, Moltres. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 39 - Het Vastleggen Van Mewtwo

Hier is de video Deel 39 - Het Vastleggen Van Mewtwo, nummer 38 van de Gids van Pokemon Ultra Sun. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360