Planet of the Apes: Last Frontier: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Planet of the Apes: Last Frontier (PC / PS4 / XBOX ONE)

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Planet of the Apes: Last Frontier. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Tijdens de proloog worden direct gepresenteerd van de protagonisten: aan de ene kant hebben we een geslacht van apen die is weggegaan van zijn oude leider Koba (dit, ja, een oude bekende voor degenen die de film gezien hebben), vinden hun toevlucht in de rocky mountains. De komst van de winter heeft in de crisis van de groep, die worstelen met het vinden van het voedsel dat nodig is om iedereen te voorzien. Aan de top van de hiërarchie, tribal is er Kahn, een wijze oude chimpansee die probeert te geven op hun onderwijs aan de kinderen: de twistziek, Tola, de onderdanige Juno (beschouwd als zwak en instabiel vanwege een verstoring (aangeboren) en Bryn, waarvan keuzes zal geleid worden door de speler. Tijdens een jachtpartij besteld door de leider van de groep, Tola zal dwingen de broers om weg te komen van de veilige gebieden, naar beneden te krijgen op de vlaktes, waar het veilig is om te vinden van de koeien. Het gebeurt echter dat in dit gebied vindt u een kamp van overlevenden, geleid door de vrouw van de voormalig leider, die onlangs gestorven na een lange ziekte. De verhalen van de twee groepen, die van de mens en dat van apen, zal verstrengelen langs de vijf hoofdstukken waaruit het avontuur, in een reeks van hevige confrontaties, vergelding en wraak plannen.

Planet of the Apes: Last Frontier is gepubliceerd op 21/11/2017 voor PC / PS4 / XBOX ONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Planet of the Apes: Last Frontier: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van Planet of the Apes: Last Frontier

Voor dit spel is er ook de lijst van de ontgrendelbare doelstellingen beschikbaar met een kleine gids, dit op de truccenpagina van apocanow. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6 - Finale

Cherri Andrea640360