Walkthrough van Serial Cleaner voor PC / PS4 / XBOX ONE

Walkthrough en gids van Serial Cleaner tot PC / PS4 / XBOX ONE waaronder Gids voor de Doelstellingen van het Spel.
Serial Cleaner: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de complete gids te tonen die we hebben samengesteld voor Serial Cleaner!

Weet je hoe je deze gids kan verbeteren? We zullen erg blij om te weten hoe, zodat we het artikel beter kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Serial Cleaner is gepubliceerd op 14/06/2017 voor PC / PS4 / XBOX ONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

In de volgende truccen pagina van Serial Cleaner je zult de trucs en codes kunnen zien die we voor deze game hebben verzameld. Dankzij hen kun je elke moeilijkheid overwinnen, zelfs als je een beetje vals speelt.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Opdracht 1: Geen Zweet

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Serial Cleaner, genaamd: Opdracht 1: Geen Zweet. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Opdracht 2: Onverwachte Hit

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Serial Cleaner te bekijken, getiteld: Opdracht 2: Onverwachte Hit. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Opdracht 3: de Datum in de Horoscoop

Hier is de video Opdracht 3: de Datum in de Horoscoop, nummer 2 van de Gids van Serial Cleaner. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Opdracht 4: De Telegraaf Dodelijke

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Serial Cleaner, genaamd: Opdracht 4: De Telegraaf Dodelijke. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Opdracht 5: M voor de Dood

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Serial Cleaner te bekijken, getiteld: Opdracht 5: M voor de Dood. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Opdracht 6: het Bedrijf van Vis

Hier is de video Opdracht 6: het Bedrijf van Vis, nummer 5 van de Gids van Serial Cleaner. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Opdracht 7: Mertellando

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Serial Cleaner, genaamd: Opdracht 7: Mertellando. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Opdracht 8: de Angst van de Krokodil

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Serial Cleaner te bekijken, getiteld: Opdracht 8: de Angst van de Krokodil. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Opdracht 9: Koorts door Disco

Hier is de video Opdracht 9: Koorts door Disco, nummer 8 van de Gids van Serial Cleaner. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Opdracht 10: Snel En Eenvoudig Te Reinigen

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Serial Cleaner, genaamd: Opdracht 10: Snel En Eenvoudig Te Reinigen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Opdracht 11: Grote Laden

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Serial Cleaner te bekijken, getiteld: Opdracht 11: Grote Laden. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Contract 12: Koud Drankje

Hier is de video Contract 12: Koud Drankje, nummer 11 van de Gids van Serial Cleaner. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Overeenkomst 13: De Overvloed Van Verwacht

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Serial Cleaner, genaamd: Overeenkomst 13: De Overvloed Van Verwacht. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Opdracht 14: de God van de Bliksem

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Serial Cleaner te bekijken, getiteld: Opdracht 14: de God van de Bliksem. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Opdracht 15: Clown Killer

Hier is de video Opdracht 15: Clown Killer, nummer 14 van de Gids van Serial Cleaner. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Opdracht 16: Invader Vallen

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van Serial Cleaner, genaamd: Opdracht 16: Invader Vallen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Opdracht 17: Moord, Maffia

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van Serial Cleaner te bekijken, getiteld: Opdracht 17: Moord, Maffia. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Opdracht 18: Een schot in het donker

Hier is de video Opdracht 18: Een schot in het donker, nummer 17 van de Gids van Serial Cleaner. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Opdracht 19: het Hol van het Beest

Dit is het onderdeel 18 van de Walkthrough van Serial Cleaner, genaamd: Opdracht 19: het Hol van het Beest. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Opdracht 20: Glimlach in de Camera

Druk tweemaal om de video nummer 19 van de Walkthrough van Serial Cleaner te bekijken, getiteld: Opdracht 20: Glimlach in de Camera. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het contract Bonus 21: join in de Droge

Hier is de video Het contract Bonus 21: join in de Droge, nummer 20 van de Gids van Serial Cleaner. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Het contract Bonus 22: Armor van de Aarde

Dit is het onderdeel 21 van de Walkthrough van Serial Cleaner, genaamd: Het contract Bonus 22: Armor van de Aarde. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Het contract Bonus 23: voor het Wassen van de Taxi

Druk tweemaal om de video nummer 22 van de Walkthrough van Serial Cleaner te bekijken, getiteld: Het contract Bonus 23: voor het Wassen van de Taxi. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het contract Bonus 24: De Hooverslinger van de Non

Hier is de video Het contract Bonus 24: De Hooverslinger van de Non, nummer 23 van de Gids van Serial Cleaner. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Contract 25 Bonus van de storting: het Reinigen van de Nest

Dit is het onderdeel 24 van de Walkthrough van Serial Cleaner, genaamd: Contract 25 Bonus van de storting: het Reinigen van de Nest. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Het contract Bonus 26: een Show van het Reinigen van Bobby ' s Slanker

Druk tweemaal om de video nummer 25 van de Walkthrough van Serial Cleaner te bekijken, getiteld: Het contract Bonus 26: een Show van het Reinigen van Bobby ' s Slanker. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het contract Bonus 27: Vruchten en Versnelling

Hier is de video Het contract Bonus 27: Vruchten en Versnelling, nummer 26 van de Gids van Serial Cleaner. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Het contract Bonus 28: Verpulveren de Sterren

Dit is het onderdeel 27 van de Walkthrough van Serial Cleaner, genaamd: Het contract Bonus 28: Verpulveren de Sterren. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Het Contract Bonus 29: Wasserij

Druk tweemaal om de video nummer 28 van de Walkthrough van Serial Cleaner te bekijken, getiteld: Het Contract Bonus 29: Wasserij. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het contract Bonus 30: In de Ruimte kan niemand je horen schoon

Hier is de video Het contract Bonus 30: In de Ruimte kan niemand je horen schoon, nummer 29 van de Gids van Serial Cleaner. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360