Walkthrough van Xenoblade Chronicles 2 voor SWITCH

De complete walkthrough en gids van Xenoblade Chronicles 2 voor SWITCH die in omloop is!
Xenoblade Chronicles 2: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Xenoblade Chronicles 2. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Kent u andere geheimen of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor SWITCH. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Proloog

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Xenoblade Chronicles 2, genaamd: Proloog. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Aegis en Verraad

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Xenoblade Chronicles 2 te bekijken, getiteld: Aegis en Verraad. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Baas Worm en Fontein, Masrah

Hier is de video Baas Worm en Fontein, Masrah, nummer 2 van de Gids van Xenoblade Chronicles 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Torigoth en Baas Dame Brighid

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Xenoblade Chronicles 2, genaamd: Torigoth en Baas Dame Brighid. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Onderdelen van het Zwaard Kunstmatige

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Xenoblade Chronicles 2 te bekijken, getiteld: Onderdelen van het Zwaard Kunstmatige. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Dughall en Vechten Baas Morag

Hier is de video Dughall en Vechten Baas Morag, nummer 5 van de Gids van Xenoblade Chronicles 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Schip van Umon

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Xenoblade Chronicles 2, genaamd: Schip van Umon. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Het rijk van Uraya en de Baas Strijd Akhos

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Xenoblade Chronicles 2 te bekijken, getiteld: Het rijk van Uraya en de Baas Strijd Akhos. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het ontwaken van Mythra

Hier is de video Het ontwaken van Mythra, nummer 8 van de Gids van Xenoblade Chronicles 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360