SOMA: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van SOMA (PC / PS4 / XBOX ONE)

Welkom bij het artikel op deze site dat verband houdt met de walkthrough en geheimen van SOMA. De complete gerelateerde gids voor dit spel staat op deze pagina.=

Inleiding en Verhaal van het Spel

Van de makers van Amnesia: The Dark Descent, SOMA is een horror game met een sci-fi set in de diepten van de Atlantische oceaan. De strijd om te overleven in een vijandige wereld die vraag uw bestaan.

Dit spel is uitgekomen op 21/08/2015 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop SOMA is gepubliceerd.

Goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina is gewijd aan de trucs van SOMA vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Complete Oplossing

Cherri Andrea640360