Walkthrough van Lineage 2: Revolution voor IPHONE / ANDROID

Complete walkthrough en vele andere geheimen en de gids op deze pagina gewijd aan Lineage 2: Revolution voor IPHONE / ANDROID.
Lineage 2: Revolution: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de complete gids te tonen die we hebben samengesteld voor Lineage 2: Revolution!

De gids is mogelijks niet uitputtend! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen graag je rapporteringen toevoegen aan datgene dat al bestaat.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Lineage 2: Revolution vanaf 01/12/2016, voor de consoles IPHONE / ANDROID. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Gids Voor De Ouderling

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Lineage 2: Revolution, genaamd: Gids Voor De Ouderling. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Vaardigheden voor Elke Klasse - Aanval op het Fort

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Lineage 2: Revolution te bekijken, getiteld: Vaardigheden voor Elke Klasse - Aanval op het Fort. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Overdracht van Klasse

Hier is de video Overdracht van Klasse, nummer 2 van de Gids van Lineage 2: Revolution. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Gids aan Padvinder Zilver

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Lineage 2: Revolution, genaamd: Gids aan Padvinder Zilver. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Gids aan Padvinder Geest

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Lineage 2: Revolution te bekijken, getiteld: Gids aan Padvinder Geest. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360