Lineage 2: Revolution: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Lineage 2: Revolution (IPHONE / ANDROID)

We zijn verheugd u de complete gids te tonen die we hebben samengesteld voor Lineage 2: Revolution!

Inleiding en Verhaal van het Spel

Lineage 2: Revolution Venture in een nieuwe en geweldige fantasie wereld met geweldige graphics Unreal Engine 4. De ervaring van de gevechten op grote schaal in een open wereld, waarin meer dan 200 spelers kunnen elkaar uitdagen in real-time in één scherm! Vorm een Team met andere spelers, of vorm clans met je vrienden op raid epische kerkers, en verslaan een verschrikkelijke bazen, of uitdaging duizenden andere spelers over de hele wereld in de gevechten concurrerend. Lineage 2: Revolution is een online role-playing game nieuw en revolutionair dat biedt een erg hoge kwaliteit graphics, een enorme open wereld en een enorme player versus player gevechten op grote schaal voor mobiele apparaten. Tot slot zullen spelers in staat zijn om plezier te hebben met een fantastische MMORPG compleet, en een wereld die steeds actief, dat wordt gedeeld met miljoenen andere mensen over de hele wereld in de palm van hun hand!

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Lineage 2: Revolution vanaf 01/12/2016, voor de consoles IPHONE / ANDROID. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Gids Voor De Ouderling

Vaardigheden voor Elke Klasse - Aanval op het Fort

Overdracht van Klasse

Gids aan Padvinder Zilver

Gids aan Padvinder Geest

Cherri Andrea640360