Destiny 2: Curse of Osiris: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Destiny 2: Curse of Osiris (PC / PS4)

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Destiny 2: Curse of Osiris. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Inleiding en Verhaal van het Spel

Het evenement, dat in beweging wordt het een tragische ontdekking van Osiris in de loop van zijn verkenningen van de ruimte-tijd, waarin de Vex in een positie van een netto voordeel op van het menselijk ras, en dat u zal scheiden van zijn trouwe spectrum, die werd gevonden in een staat van ncoscienza door de sekteleden van Ikora. JE ZOU OOK GRAAG... De toekomst van het Lot 2 tussen de excuses van de ontwikkelaars en de aankondiging van een aantal updates Bungie is mea culpa, met een brief aan de gemeenschap, met de belofte van veel updates en een absolute transparantie... De kleine dingen, behalve van Call of Duty: WO2 wanneer de grote falen om een stempel te drukken Dit artikel bevat belangrijke spoilers over de campagne van Call of Duty: WWIIL ' laatste avondmaal Mitteran... Het is vanuit deze ongewone vinden, zullen we beginnen ons onderzoek is door de manier direct aan Mercurius, de planeet nu opnieuw vormgegeven door de Vex, alleen bekend bij de Vuurtoren in het eerste Lot, en dat zal de nieuwe locatie geïntroduceerd met deze DLC. Ons doel zal zijn om te zoeken naar de ingang van het Bos Oneindige, een soort kruispunt van de werkelijkheid in de voortdurende expansie, met de hoop op het vinden van Osiris.

Dit spel is uitgekomen op 05/12/2017 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Destiny 2: Curse of Osiris is gepubliceerd.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Complete Oplossing

Cherri Andrea640360