Deadnought: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Deadnought (PC / PS4 / XBOX ONE)

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Deadnought. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Worden de kapitein van je schip klasse dreadnought en werkt samen online met de geallieerden te bereiken beslissende overwinningen in de diepten van de ruimte en in de hemel van buitenaardse werelden. Openen en aan te passen meer dan vijftig verschillende schepen, drie verschillende fabrikanten, het toevoegen van wapens, formulieren, stickers en wandbekleding voor het maken van uw onstuitbare militaire schip. Elke vloot behoeften van een heterogeen team. Maak je eigen schip nauwkeurig op basis van uw rol: u de voorkeur om aan te vallen, te ondersteunen of te ontdekken?

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Cherri Andrea640360