Walkthrough van The Surge: A Walk in the Park voor PC / PS4 / XBOX ONE

Walkthrough en gids van The Surge: A Walk in the Park tot PC / PS4 / XBOX ONE waaronder .
The Surge: A Walk in the Park: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van The Surge: A Walk in the Park, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Als u denkt dat u iets heeft dat u aan het artikel wilt toevoegen, stel dan gerust voor om contact op te nemen en we zullen graag alles hier in dit artikel publiceren.

The Surge: A Walk in the Park is gepubliceerd op 5/11/2017 voor PC / PS4 / XBOX ONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Deel 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van The Surge: A Walk in the Park, genaamd: Deel 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van The Surge: A Walk in the Park te bekijken, getiteld: Deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De eindbaas en het Einde van het Spel

Hier is de video De eindbaas en het Einde van het Spel, nummer 2 van de Gids van The Surge: A Walk in the Park. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360