Walkthrough van Chaos on Deponia voor PC / PS4 / XBOX ONE

Hieronder vind je alle walkthroughs van het spel Chaos on Deponia voor PC / PS4 / XBOX ONE evenals een gids, verzamelobjecten en geheimen.
Chaos on Deponia: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de complete gids te tonen die we hebben samengesteld voor Chaos on Deponia!

Als u denkt dat u iets heeft dat u aan het artikel wilt toevoegen, stel dan gerust voor om contact op te nemen en we zullen graag alles hier in dit artikel publiceren.

Dit spel is uitgekomen op 06/10/2012 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Chaos on Deponia is gepubliceerd.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van Chaos on Deponia van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Huis van Doc.

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Chaos on Deponia, genaamd: Huis van Doc.. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Clever-Byte

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Chaos on Deponia te bekijken, getiteld: Clever-Byte. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Taverne

Hier is de video Taverne, nummer 2 van de Gids van Chaos on Deponia. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Help Bozo

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Chaos on Deponia, genaamd: Help Bozo. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Winkel Gadgets

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Chaos on Deponia te bekijken, getiteld: Winkel Gadgets. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Captain Seagull

Hier is de video Captain Seagull, nummer 5 van de Gids van Chaos on Deponia. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Periscope

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Chaos on Deponia, genaamd: Periscope. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Lid van het Verzet

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Chaos on Deponia te bekijken, getiteld: Lid van het Verzet. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het Verzamelen Van Eieren

Hier is de video Het Verzamelen Van Eieren, nummer 8 van de Gids van Chaos on Deponia. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Vogels Nestelen 1

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Chaos on Deponia, genaamd: Vogels Nestelen 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Vogels Nestelen 2

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Chaos on Deponia te bekijken, getiteld: Vogels Nestelen 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Afsluiten met Lady Doel

Hier is de video Afsluiten met Lady Doel, nummer 11 van de Gids van Chaos on Deponia. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Aan Rufus

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Chaos on Deponia, genaamd: Aan Rufus. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Spreek Porta Fisco

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Chaos on Deponia te bekijken, getiteld: Spreek Porta Fisco. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Voor Diesel

Hier is de video Voor Diesel, nummer 14 van de Gids van Chaos on Deponia. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Gadget Shop

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van Chaos on Deponia, genaamd: Gadget Shop. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Monteren van de Zender

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van Chaos on Deponia te bekijken, getiteld: Monteren van de Zender. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Onder Water

Hier is de video Onder Water, nummer 17 van de Gids van Chaos on Deponia. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Zwermen de Toren en het Einde van het Spel

Dit is het onderdeel 18 van de Walkthrough van Chaos on Deponia, genaamd: Zwermen de Toren en het Einde van het Spel. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360