Walkthrough van Plantera voor PC / SWITCH / IPHONE / ANDROID

Hieronder vind je alle walkthroughs van het spel Plantera voor PC / SWITCH / IPHONE / ANDROID evenals een gids, verzamelobjecten en geheimen.
Plantera: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Plantera. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Weet je hoe je deze gids kan verbeteren? We zullen erg blij om te weten hoe, zodat we het artikel beter kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / SWITCH / IPHONE / ANDROID. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Wil je uit de profielen stappen? We hebben de cheats voor Plantera. Bezoek de pagina met trucs en geheimen van Plantera altijd op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Plantera.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Een verslavend spel

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Plantera, genaamd: Een verslavend spel. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De bouw van de Boerderij

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Plantera te bekijken, getiteld: De bouw van de Boerderij. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Nieuwe planten kunnen groeien

Hier is de video Nieuwe planten kunnen groeien, nummer 2 van de Gids van Plantera. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Nieuwe dieren ontgrendeld

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Plantera, genaamd: Nieuwe dieren ontgrendeld. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Naar Niveau 20

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Plantera te bekijken, getiteld: Naar Niveau 20. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Een ridder te beschermen de Boerderij

Hier is de video Een ridder te beschermen de Boerderij, nummer 5 van de Gids van Plantera. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Vouw de Boerderij

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Plantera, genaamd: Vouw de Boerderij. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Breng 1,5 Miljoen Goud

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Plantera te bekijken, getiteld: Breng 1,5 Miljoen Goud. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Nieuwe Vogelverschrikker

Hier is de video Nieuwe Vogelverschrikker, nummer 8 van de Gids van Plantera. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Game-updates

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Plantera, genaamd: Game-updates. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Reach Level 50

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Plantera te bekijken, getiteld: Reach Level 50. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Bereik Level 55

Hier is de video Bereik Level 55, nummer 11 van de Gids van Plantera. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Te brengen 11 Miljoen Goud

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Plantera, genaamd: Te brengen 11 Miljoen Goud. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Updates, Lieveheersbeestje en Schapen Blij

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Plantera te bekijken, getiteld: Updates, Lieveheersbeestje en Schapen Blij. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360