Plantera: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Plantera (PC / SWITCH / IPHONE / ANDROID)

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Plantera. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Inleiding en Verhaal van het Spel

In Plantera bouwen van uw tuin te zien groeien met nieuwe planten, struiken, bomen en dieren.
Als je speelt en uitbreiden van uw tuin kunt u het aantrekken van helpers, wezens, blauw afgeronde die zullen helpen u verzamelen van dingen, en om te zorgen voor de oogst van uw planten.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / SWITCH / IPHONE / ANDROID. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Wil je uit de profielen stappen? We hebben de cheats voor Plantera. Bezoek de pagina met trucs en geheimen van Plantera altijd op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Plantera.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Een verslavend spel

De bouw van de Boerderij

Nieuwe planten kunnen groeien

Nieuwe dieren ontgrendeld

Naar Niveau 20

Een ridder te beschermen de Boerderij

Vouw de Boerderij

Breng 1,5 Miljoen Goud

Nieuwe Vogelverschrikker

Game-updates

Reach Level 50

Bereik Level 55

Te brengen 11 Miljoen Goud

Updates, Lieveheersbeestje en Schapen Blij

Cherri Andrea640360