Walkthrough van The Legend of Zelda - Breath of the Wild: The Champions Ballad voor SWITCH

De pagina gewijd aan de trucs van The Legend of Zelda - Breath of the Wild: The Champions Ballad (SWITCH). Je vindt er een gids, geheimen, untgrendelaars en nog veel meer.
The Legend of Zelda - Breath of the Wild: The Champions Ballad: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde pagina van de walkthrough van The Legend of Zelda - Breath of the Wild: The Champions Ballad. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden. Dit is een site die volledig is gewijd aan de walkthroughs en gidsen van videospelletjes.

Als u op de hoogte bent van nieuwe geheimen en u kan deze handleiding verbeteren, zullen we blij zijn om de details te kennen. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal ook andere gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor The Legend of Zelda - Breath of the Wild: The Champions Ballad vanaf 08/12/2017, voor de consoles SWITCH. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Deel 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van The Legend of Zelda - Breath of the Wild: The Champions Ballad, genaamd: Deel 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van The Legend of Zelda - Breath of the Wild: The Champions Ballad te bekijken, getiteld: Deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360