Walkthrough van Opus Magnum voor PC

De complete walkthrough voor Opus Magnum (PC). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.
Opus Magnum: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Opus Magnum! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Kent u andere geheimen of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds het spel is uitgebracht.

Bovenop de walkthrough kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Kom binnen op de pagina van de trucs en codes van Opus Magnum en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Deel 1 - De basis van de Alchemie

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Opus Magnum, genaamd: Deel 1 - De basis van de Alchemie. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2 - Solitaire en Politieke

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Opus Magnum te bekijken, getiteld: Deel 2 - Solitaire en Politieke. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 3 - Een Serieuze Zaak

Hier is de video Deel 3 - Een Serieuze Zaak, nummer 2 van de Gids van Opus Magnum. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 4 - Gin en Ballingschap

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Opus Magnum, genaamd: Deel 4 - Gin en Ballingschap. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 5 - Cloaking

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Opus Magnum te bekijken, getiteld: Deel 5 - Cloaking. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 6 - back in Business

Hier is de video Deel 6 - back in Business, nummer 5 van de Gids van Opus Magnum. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 7 - Veel Van De Verwarring

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Opus Magnum, genaamd: Deel 7 - Veel Van De Verwarring. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 8 - verbazingwekkende dingen Doen op een manier die verschrikkelijke

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Opus Magnum te bekijken, getiteld: Deel 8 - verbazingwekkende dingen Doen op een manier die verschrikkelijke. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360