Resident Evil 7: Not a Hero: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Resident Evil 7: Not a Hero (PC / PS4 / XBOX ONE)

Welkom op de gerelateerde pagina van de walkthrough van Resident Evil 7: Not a Hero. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden. Dit is een site die volledig is gewijd aan de walkthroughs en gidsen van videospelletjes.

Inleiding en Verhaal van het Spel

In Geen Held, we hebben te maken met gebieden giftige stoffen, en gebieden waar houd je je adem in, terwijl je schiet op gevaarlijke mycotische het gebruik van de wapens tot hun beschikking. Redfield zal voorspelbaar worden voldaan, met veel meer vuurwapens en meer munitie dan Ethan, maar uit de presentatie op de beurs zijn ontstaan verschillende nieuws in verband met de melee combat. Het zal mogelijk zijn, bijvoorbeeld, wijziging van het handvat van het mes, en in doen, zodat u in staat zullen zijn om het uitvoeren van verschillende aanvallen; stoten en trappen worden gemaakt door middel van commando ' s die doen denken aan het vijfde en het zesde hoofdstuk van de reeks, terwijl nieuwe animaties en technieken, en beledigend zijn, en zal u toelaten om jezelf te verdedigen tegen de micoidi in een meer kosten-effectief zijn vergeleken met Resident Evil 7 origineel.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE, de datum waarop Resident Evil 7: Not a Hero werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Complete Oplossing

Cherri Andrea640360