Walkthrough van Fallout 4 VR voor PC / PS4 / XBOX ONE

Walkthrough en gids van Fallout 4 VR tot PC / PS4 / XBOX ONE waaronder Geen Opladen en Gewicht Onbeperkt.
Fallout 4 VR: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de complete gids te tonen die we hebben samengesteld voor Fallout 4 VR!

Als u op de hoogte bent van nieuwe geheimen en u kan deze handleiding verbeteren, zullen we blij zijn om de details te kennen. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal ook andere gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids.

Dit spel is uitgekomen op 11/11/2017 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Fallout 4 VR is gepubliceerd.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van Fallout 4 VR van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Zou je veel trucs willen voor , die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die op deze site beschikbaar is op een aparte pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kun je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kunt krijgen.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Van het Verleden naar het Heden

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Fallout 4 VR, genaamd: Van het Verleden naar het Heden. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Uit het Heiligdom naar de Rode Raket

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Fallout 4 VR te bekijken, getiteld: Uit het Heiligdom naar de Rode Raket. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Concord en het Museum van de Vrijheid

Hier is de video Concord en het Museum van de Vrijheid, nummer 2 van de Gids van Fallout 4 VR. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Politie van Cambridge en het Systeem Arc Jet

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Fallout 4 VR, genaamd: De Politie van Cambridge en het Systeem Arc Jet. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Het Diamond City en de redding van Nick Valentijn

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Fallout 4 VR te bekijken, getiteld: Het Diamond City en de redding van Nick Valentijn. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Fort Hagen, en Kellogg'

Hier is de video Fort Hagen, en Kellogg', nummer 5 van de Gids van Fallout 4 VR. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Herinneringen van Kellogg en de Lichtgevende Zee

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Fallout 4 VR, genaamd: De Herinneringen van Kellogg en de Lichtgevende Zee. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360