UnEpic: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van UnEpic (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van UnEpic. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op UnEpic, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Daniel is een normale jongen. Hij is een geweldige videogame-speler, film fans, sci-fi, en een beginner in de RPG. In het midden van een spel is geteleporteerd naar een kasteel. In het begin dacht zij dat het een hallucinatie was, maar het is niet zo. Vechten om te overleven.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH, de datum waarop UnEpic werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Baas Dynidon

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Baas Drakonius

Deel 10

Deel 11

Deel 12

Baas Arbolus

Deel 14

Deel 15

Deel 16

Baas Neuron

Deel 18

Deel 19

Baas Sux Mortis

Deel 21

Deel 22

Deel 23

Baas Gauntlik

Deel 25

Deel 26

Baas Medeox

Cherri Andrea640360