Walkthrough van Romancing Saga 2 voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH / IPHONE / ANDROID

Walkthrough en gids van Romancing Saga 2 tot PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH / IPHONE / ANDROID waaronder Onbeperkte gezondheid en Voeg AP.
Romancing Saga 2: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Romancing Saga 2. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Als u op de hoogte bent van nieuwe geheimen en u kan deze handleiding verbeteren, zullen we blij zijn om de details te kennen. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal ook andere gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Romancing Saga 2 vanaf 15/11/2017, voor de consoles PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH / IPHONE / ANDROID. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van Romancing Saga 2 van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Zou je veel trucs willen voor , die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die op deze site beschikbaar is op een aparte pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kun je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kunt krijgen.

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Intro en Steengroeve Verzegeld

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Romancing Saga 2, genaamd: Intro en Steengroeve Verzegeld. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Avalon en het Antrum van de Sentinels

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Romancing Saga 2 te bekijken, getiteld: Avalon en het Antrum van de Sentinels. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Invasie van Sormon

Hier is de video Invasie van Sormon, nummer 2 van de Gids van Romancing Saga 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Cava dei Goblin

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Romancing Saga 2, genaamd: Cava dei Goblin. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Kujinshi

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Romancing Saga 2 te bekijken, getiteld: Kujinshi. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Martial artist en de Steengroeve van de Monsters

Hier is de video De Martial artist en de Steengroeve van de Monsters, nummer 5 van de Gids van Romancing Saga 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Dieven en Riolen van de Stad

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Romancing Saga 2, genaamd: Dieven en Riolen van de Stad. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Fort Kanaal

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Romancing Saga 2 te bekijken, getiteld: Fort Kanaal. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De vorming van een nieuw Team, en de Mijnen van Ludon

Hier is de video De vorming van een nieuw Team, en de Mijnen van Ludon, nummer 8 van de Gids van Romancing Saga 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Landschap van Cumberland 1

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Romancing Saga 2, genaamd: Landschap van Cumberland 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Landschap van Cumberland 2

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Romancing Saga 2 te bekijken, getiteld: Landschap van Cumberland 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Scenario Rongit Noord

Hier is de video Scenario Rongit Noord, nummer 11 van de Gids van Romancing Saga 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Clan Saigos

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Romancing Saga 2, genaamd: De Clan Saigos. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Koningin van het Nest 1

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Romancing Saga 2 te bekijken, getiteld: De Koningin van het Nest 1. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Koningin van het Nest 2

Hier is de video De Koningin van het Nest 2, nummer 14 van de Gids van Romancing Saga 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Ruïnes van Ijs 1

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van Romancing Saga 2, genaamd: Ruïnes van Ijs 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

het eiland Komulune

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van Romancing Saga 2 te bekijken, getiteld: het eiland Komulune. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Torens van Terelutva

Hier is de video Torens van Terelutva, nummer 17 van de Gids van Romancing Saga 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Scenario Noel

Dit is het onderdeel 18 van de Walkthrough van Romancing Saga 2, genaamd: Scenario Noel. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Scenario Dantarg

Druk tweemaal om de video nummer 19 van de Walkthrough van Romancing Saga 2 te bekijken, getiteld: Scenario Dantarg. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het Claimen Van Nieuwe

Hier is de video Het Claimen Van Nieuwe, nummer 20 van de Gids van Romancing Saga 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Het verzamelen van de Instrumenten van de Bard

Dit is het onderdeel 21 van de Walkthrough van Romancing Saga 2, genaamd: Het verzamelen van de Instrumenten van de Bard. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Mijnen Ludon Revisited

Druk tweemaal om de video nummer 22 van de Walkthrough van Romancing Saga 2 te bekijken, getiteld: Mijnen Ludon Revisited. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Sirene van de Rongit Zuid

Hier is de video De Sirene van de Rongit Zuid, nummer 23 van de Gids van Romancing Saga 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De ruïnes van het Ijs, 2

Dit is het onderdeel 24 van de Walkthrough van Romancing Saga 2, genaamd: De ruïnes van het Ijs, 2. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Het eiland Komulune Revisited

Druk tweemaal om de video nummer 25 van de Walkthrough van Romancing Saga 2 te bekijken, getiteld: Het eiland Komulune Revisited. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Scenario Rocbouquet

Hier is de video Scenario Rocbouquet, nummer 26 van de Gids van Romancing Saga 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Scenario 1 Wagnas

Dit is het onderdeel 27 van de Walkthrough van Romancing Saga 2, genaamd: Scenario 1 Wagnas. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Scenario 2 Wagnas

Druk tweemaal om de video nummer 28 van de Walkthrough van Romancing Saga 2 te bekijken, getiteld: Scenario 2 Wagnas. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Scenario 3 Wagnas

Hier is de video Scenario 3 Wagnas, nummer 29 van de Gids van Romancing Saga 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Bonus 1

Dit is het onderdeel 30 van de Walkthrough van Romancing Saga 2, genaamd: Bonus 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Bonus Gebieden 2

Druk tweemaal om de video nummer 31 van de Walkthrough van Romancing Saga 2 te bekijken, getiteld: Bonus Gebieden 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Toren Zonk

Hier is de video De Toren Zonk, nummer 32 van de Gids van Romancing Saga 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Het Gezonken Schip

Dit is het onderdeel 33 van de Walkthrough van Romancing Saga 2, genaamd: Het Gezonken Schip. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De terugkeer van de Koningin van het Nest

Druk tweemaal om de video nummer 34 van de Walkthrough van Romancing Saga 2 te bekijken, getiteld: De terugkeer van de Koningin van het Nest. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Scenario Bokuohn

Hier is de video Scenario Bokuohn, nummer 35 van de Gids van Romancing Saga 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De wraak van Kujinshi

Dit is het onderdeel 36 van de Walkthrough van Romancing Saga 2, genaamd: De wraak van Kujinshi. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Laatste Labyrint

Druk tweemaal om de video nummer 37 van de Walkthrough van Romancing Saga 2 te bekijken, getiteld: De Laatste Labyrint. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Zeven Helden en de eindbaas

Hier is de video De Zeven Helden en de eindbaas, nummer 38 van de Gids van Romancing Saga 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Het einde van het Spel

Dit is het onderdeel 39 van de Walkthrough van Romancing Saga 2, genaamd: Het einde van het Spel. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360