Walkthrough van Okami HD voor PC / PS4 / XBOX ONE

Scroll doorheen deze pagina om de walkthrough en de complete gids te vinden voor Okami HD (PC / PS4 / XBOX ONE).
Okami HD: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Okami HD. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Als u op de hoogte bent van nieuwe geheimen en u kan deze handleiding verbeteren, zullen we blij zijn om de details te kennen. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal ook andere gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE, de datum waarop Okami HD werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Is het niet genoeg? We hebben ook de trucs van Okami HD! Je kunt ze vinden in de juiste pagina met trucs en codes van Okami HD van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door buiten de regels spelen, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Bovendien kunnen we je ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een aparte pagina kun je de Trainer krijgen van , waarmee je nieuwe trucs kunt verkrijgen die anders niet zouden kunnen worden gecreëerd.

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Proloog

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Okami HD, genaamd: Proloog. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Kamiki Village

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Okami HD te bekijken, getiteld: Kamiki Village. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Velden van Shinshu

Hier is de video Velden van Shinshu, nummer 2 van de Gids van Okami HD. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Bos van Agaat

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Okami HD, genaamd: Bos van Agaat. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Stap Taka en het Dorp Kusa

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Okami HD te bekijken, getiteld: Stap Taka en het Dorp Kusa. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De krijgers van de Hond en het Heiligdom van Sasa Heiligdom

Hier is de video De krijgers van de Hond en het Heiligdom van Sasa Heiligdom, nummer 5 van de Gids van Okami HD. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Baas Helm Carmine

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Okami HD, genaamd: Baas Helm Carmine. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De steengroeve van de Maan, en de Baas Orochi

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Okami HD te bekijken, getiteld: De steengroeve van de Maan, en de Baas Orochi. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het punt van de Controle van de Stad en de Kust, Ryoshima

Hier is de video Het punt van de Controle van de Stad en de Kust, Ryoshima, nummer 8 van de Gids van Okami HD. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De stad van Sei-een

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Okami HD, genaamd: De stad van Sei-een. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Het schip Zonk en het Lichaam van de Keizer

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Okami HD te bekijken, getiteld: Het schip Zonk en het Lichaam van de Keizer. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Paleis van Khimiko en Ryoshima Noord

Hier is de video Paleis van Khimiko en Ryoshima Noord, nummer 11 van de Gids van Okami HD. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De toren van de Kat, en het Paleis van de Draak

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Okami HD, genaamd: De toren van de Kat, en het Paleis van de Draak. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Rao Demon en Eiland Oni

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Okami HD te bekijken, getiteld: Rao Demon en Eiland Oni. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Vechten met de Baas Novecode

Hier is de video Vechten met de Baas Novecode, nummer 14 van de Gids van Okami HD. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Kamui en het Dorp van Wep Keer

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van Okami HD, genaamd: Kamui en het Dorp van Wep Keer. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360