Walkthrough van Bridge Constructor Portal voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH / ANDROID

Pagina gewijd aan de walkthrough, de complete gids en de geheimen van Bridge Constructor Portal voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH / ANDROID.
Bridge Constructor Portal: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Bridge Constructor Portal, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Kent u andere geheimen of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Bridge Constructor Portal vanaf 20/11/2017, voor de consoles PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH / ANDROID. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Niet alleen de walkthrough! We kunnen je ook de trucs en codes laten zien van Bridge Constructor Portal. In de juiste pagina van de trucs van dit spel staan ​​paragrafen over hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, naast de lijst met Achievements en hoe je ze kunt verkrijgen.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Niveau 1 - 10

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Bridge Constructor Portal, genaamd: Niveau 1 - 10. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De niveaus 11 - 15

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Bridge Constructor Portal te bekijken, getiteld: De niveaus 11 - 15. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Niveaus 16 - 20

Hier is de video Niveaus 16 - 20, nummer 2 van de Gids van Bridge Constructor Portal. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360