Walkthrough van Tiny Metal voor PC / PS4 / SWITCH

De pagina gewijd aan de trucs van Tiny Metal (PC / PS4 / SWITCH). Je vindt er een gids, geheimen, untgrendelaars en nog veel meer.
Tiny Metal: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Tiny Metal, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Als u andere geheimen of elementen kent om de walkthrough te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor alle bezoekers.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / SWITCH of sinds het spel is uitgebracht.

We hebben ook de trucs van Tiny Metal beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Tiny Metal zal je codes en ontgrendelaars vinden om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aankomen.

Voor dit spel is er ook de lijst van de ontgrendelbare doelstellingen beschikbaar met een kleine gids, dit op de truccenpagina van apocanow. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Deel 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Tiny Metal, genaamd: Deel 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Tiny Metal te bekijken, getiteld: Deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360