Defunct: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Defunct (PC / PS4 / XBOX ONE)

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Defunct! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Ter ziele is een avontuur spel ontwikkeld, dat zich richt op de continuïteit, snelheid en een meeslepende wereld. In het spel kunt u een robot falen, valt per ongeluk uit een vrachtschip reus op een planeet, de Aarde, post-menselijke, bewoond door robots. Terug op het schip voordat het te laat is!

Dit spel is uitgekomen op 29/00/2016 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Defunct is gepubliceerd.

Goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina is gewijd aan de trucs van Defunct vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Complete Oplossing

Cherri Andrea640360