Walkthrough van Blossom Tales: The Sleeping King voor PC / SWITCH

De pagina gewijd aan de trucs van Blossom Tales: The Sleeping King (PC / SWITCH). Je vindt er een gids, geheimen, untgrendelaars en nog veel meer.
Blossom Tales: The Sleeping King: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde pagina van de walkthrough van Blossom Tales: The Sleeping King. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden. Dit is een site die volledig is gewijd aan de walkthroughs en gidsen van videospelletjes.

Kent u andere geheimen of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Blossom Tales: The Sleeping King is gepubliceerd op 28/02/2017 voor PC / SWITCH. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van Blossom Tales: The Sleeping King van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Een Nieuw Verhaal

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Blossom Tales: The Sleeping King, genaamd: Een Nieuw Verhaal. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Inhuldiging ceremonie

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Blossom Tales: The Sleeping King te bekijken, getiteld: Inhuldiging ceremonie. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Koning Sleeper

Hier is de video De Koning Sleeper, nummer 2 van de Gids van Blossom Tales: The Sleeping King. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Exploratie

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Blossom Tales: The Sleeping King, genaamd: Exploratie. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Druïden

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Blossom Tales: The Sleeping King te bekijken, getiteld: Druïden. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De tempel van de Runen

Hier is de video De tempel van de Runen, nummer 5 van de Gids van Blossom Tales: The Sleeping King. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Klaver

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Blossom Tales: The Sleeping King, genaamd: De Klaver. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Secundaire Missies

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Blossom Tales: The Sleeping King te bekijken, getiteld: Secundaire Missies. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Door het Moeras

Hier is de video Door het Moeras, nummer 8 van de Gids van Blossom Tales: The Sleeping King. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Labyrint van Vuur

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Blossom Tales: The Sleeping King, genaamd: Labyrint van Vuur. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Draak

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Blossom Tales: The Sleeping King te bekijken, getiteld: Draak. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Pijn in de Hersenen

Hier is de video Pijn in de Hersenen, nummer 11 van de Gids van Blossom Tales: The Sleeping King. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Api

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Blossom Tales: The Sleeping King, genaamd: Api. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Heffen

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Blossom Tales: The Sleeping King te bekijken, getiteld: Heffen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Bergen

Hier is de video De Bergen, nummer 14 van de Gids van Blossom Tales: The Sleeping King. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Geiser

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van Blossom Tales: The Sleeping King, genaamd: Geiser. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De tempel van Ijs

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van Blossom Tales: The Sleeping King te bekijken, getiteld: De tempel van Ijs. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Niet slapen

Hier is de video Niet slapen, nummer 17 van de Gids van Blossom Tales: The Sleeping King. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De woestijn

Dit is het onderdeel 18 van de Walkthrough van Blossom Tales: The Sleeping King, genaamd: De woestijn. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Kasteel van Crocus

Druk tweemaal om de video nummer 19 van de Walkthrough van Blossom Tales: The Sleeping King te bekijken, getiteld: Kasteel van Crocus. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het doorbreken van de Barrière

Hier is de video Het doorbreken van de Barrière, nummer 20 van de Gids van Blossom Tales: The Sleeping King. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De eindbaas en het Einde van het Spel

Dit is het onderdeel 21 van de Walkthrough van Blossom Tales: The Sleeping King, genaamd: De eindbaas en het Einde van het Spel. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360