Blossom Tales: The Sleeping King: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Blossom Tales: The Sleeping King (PC / SWITCH)

Welkom op de gerelateerde pagina van de walkthrough van Blossom Tales: The Sleeping King. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden. Dit is een site die volledig is gewijd aan de walkthroughs en gidsen van videospelletjes.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Ontdek een grote open wereld in dit avontuur classic. Test uw waarde scontrandoti in doolhoven besmet te slaan van het Rijk van de Bloesem.

Blossom Tales: The Sleeping King is gepubliceerd op 28/02/2017 voor PC / SWITCH. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van Blossom Tales: The Sleeping King van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Een Nieuw Verhaal

Inhuldiging ceremonie

De Koning Sleeper

Exploratie

Druïden

De tempel van de Runen

De Klaver

Secundaire Missies

Door het Moeras

Labyrint van Vuur

Draak

Pijn in de Hersenen

Api

Heffen

De Bergen

Geiser

De tempel van Ijs

Niet slapen

De woestijn

Kasteel van Crocus

Het doorbreken van de Barrière

De eindbaas en het Einde van het Spel

Cherri Andrea640360