Walkthrough van Max: The Curse of Brotherhood voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH

Hieronder vind je alle walkthroughs van het spel Max: The Curse of Brotherhood voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH evenals een gids, verzamelobjecten en geheimen.
Max: The Curse of Brotherhood: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Max: The Curse of Brotherhood. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Als je nog iets anders hebt gevonden om toe te voegen in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om toevoegingen te kunnen integreren met ons materiaal en het zo voor iedereen beschikbaar te maken.

Max: The Curse of Brotherhood is gepubliceerd op 21/04/2014 voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Niet alleen de walkthrough! We kunnen je ook de trucs en codes laten zien van Max: The Curse of Brotherhood. In de juiste pagina van de trucs van dit spel staan ​​paragrafen over hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, naast de lijst met Achievements en hoe je ze kunt verkrijgen.

Voor dit spel is er ook de lijst van de ontgrendelbare doelstellingen beschikbaar met een kleine gids, dit op de truccenpagina van apocanow. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Hoofdstuk 1 - 2

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Max: The Curse of Brotherhood, genaamd: Hoofdstuk 1 - 2. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Hoofdstuk 1 - 3

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Max: The Curse of Brotherhood te bekijken, getiteld: Hoofdstuk 1 - 3. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Hoofdstuk 1 - 4

Hier is de video Hoofdstuk 1 - 4, nummer 2 van de Gids van Max: The Curse of Brotherhood. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Hoofdstuk 1 - 5

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Max: The Curse of Brotherhood, genaamd: Hoofdstuk 1 - 5. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Hoofdstuk 2 - 1

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Max: The Curse of Brotherhood te bekijken, getiteld: Hoofdstuk 2 - 1. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Hoofdstuk 2 - 2

Hier is de video Hoofdstuk 2 - 2, nummer 5 van de Gids van Max: The Curse of Brotherhood. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Hoofdstuk 2 - 3

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Max: The Curse of Brotherhood, genaamd: Hoofdstuk 2 - 3. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Hoofdstuk 2 - 4

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Max: The Curse of Brotherhood te bekijken, getiteld: Hoofdstuk 2 - 4. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Hoofdstuk 3 - 1

Hier is de video Hoofdstuk 3 - 1, nummer 8 van de Gids van Max: The Curse of Brotherhood. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Hoofdstuk 3 - 2

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Max: The Curse of Brotherhood, genaamd: Hoofdstuk 3 - 2. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Hoofdstuk 3 - 3

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Max: The Curse of Brotherhood te bekijken, getiteld: Hoofdstuk 3 - 3. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Hoofdstuk 4 - 1

Hier is de video Hoofdstuk 4 - 1, nummer 11 van de Gids van Max: The Curse of Brotherhood. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Hoofdstuk 4 - 2

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Max: The Curse of Brotherhood, genaamd: Hoofdstuk 4 - 2. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Hoofdstuk 5 - 1

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Max: The Curse of Brotherhood te bekijken, getiteld: Hoofdstuk 5 - 1. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Hoofdstuk 5 - 2

Hier is de video Hoofdstuk 5 - 2, nummer 14 van de Gids van Max: The Curse of Brotherhood. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Hoofdstuk 6 - 1

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van Max: The Curse of Brotherhood, genaamd: Hoofdstuk 6 - 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Hoofdstuk 6 - 2

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van Max: The Curse of Brotherhood te bekijken, getiteld: Hoofdstuk 6 - 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Hoofdstuk 6 - 3

Hier is de video Hoofdstuk 6 - 3, nummer 17 van de Gids van Max: The Curse of Brotherhood. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Hoofdstuk 7 - 1

Dit is het onderdeel 18 van de Walkthrough van Max: The Curse of Brotherhood, genaamd: Hoofdstuk 7 - 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Hoofdstuk 7 - 2 en het Einde van het Spel

Druk tweemaal om de video nummer 19 van de Walkthrough van Max: The Curse of Brotherhood te bekijken, getiteld: Hoofdstuk 7 - 2 en het Einde van het Spel. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360