Walkthrough van The Count Lucanor voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH / PSVITA

Voltooi The Count Lucanor dankzij de walkthrough en ontdek de geheimen ervan met de gids op deze pagina.
The Count Lucanor: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van The Count Lucanor! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u op de hoogte bent van nieuwe geheimen en u kan deze handleiding verbeteren, zullen we blij zijn om de details te kennen. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal ook andere gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids.

The Count Lucanor is gepubliceerd op 3/02/2016 voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH / PSVITA. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Voor The Count Lucanor hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de trucs van The Count Lucanor.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Het avontuur begint

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van The Count Lucanor, genaamd: Het avontuur begint. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Great West Road Va

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van The Count Lucanor te bekijken, getiteld: De Great West Road Va. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Naam van de kobold tekening

Hier is de video De Naam van de kobold tekening, nummer 2 van de Gids van The Count Lucanor. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Diepe, Verschrikkelijk

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van The Count Lucanor, genaamd: De Diepe, Verschrikkelijk. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Al het Einde van het Spel

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van The Count Lucanor te bekijken, getiteld: Al het Einde van het Spel. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360