Walkthrough van Pokemon Crystal voor 3DS

Voltooi Pokemon Crystal dankzij de walkthrough en ontdek de geheimen ervan met de gids op deze pagina.
Pokemon Crystal: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over de walkthrough van het spel Pokemon Crystal en verzamelt daarbij de complete gids met betrekking tot dit spel, in het bijzonder, in de afzonderlijke pagina's, ook Trainers, Achievements en mogelijke trucs.

De gids is mogelijks niet uitputtend! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen graag je rapporteringen toevoegen aan datgene dat al bestaat.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor 3DS. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Een Nieuw Begin

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Pokemon Crystal, genaamd: Een Nieuw Begin. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Nieuwe Pokemon

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Pokemon Crystal te bekijken, getiteld: Nieuwe Pokemon. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Cheater

Hier is de video Cheater, nummer 2 van de Gids van Pokemon Crystal. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Het Bloedbad

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Pokemon Crystal, genaamd: Het Bloedbad. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Mysterieuze Mysteries

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Pokemon Crystal te bekijken, getiteld: Mysterieuze Mysteries. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Ik ben een Moeder

Hier is de video Ik ben een Moeder, nummer 5 van de Gids van Pokemon Crystal. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Cava Unie

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Pokemon Crystal, genaamd: Cava Unie. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Een Ontmoeting met Insecten

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Pokemon Crystal te bekijken, getiteld: Een Ontmoeting met Insecten. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De terugkeer van de Dom

Hier is de video De terugkeer van de Dom, nummer 8 van de Gids van Pokemon Crystal. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 10

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Pokemon Crystal, genaamd: Deel 10. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Chansey

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Pokemon Crystal te bekijken, getiteld: Chansey. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Boog Training

Hier is de video Boog Training, nummer 11 van de Gids van Pokemon Crystal. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Jager van Insecten

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Pokemon Crystal, genaamd: Jager van Insecten. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Man Pijl Die Naar Rechts Gaat

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Pokemon Crystal te bekijken, getiteld: Man Pijl Die Naar Rechts Gaat. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De strijd tussen Sportscholen

Hier is de video De strijd tussen Sportscholen, nummer 14 van de Gids van Pokemon Crystal. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Bomen

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van Pokemon Crystal, genaamd: Bomen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Resultaat

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van Pokemon Crystal te bekijken, getiteld: Resultaat. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Verschrikkelijk Geluk

Hier is de video Verschrikkelijk Geluk, nummer 17 van de Gids van Pokemon Crystal. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Een Strijd van Gas

Dit is het onderdeel 18 van de Walkthrough van Pokemon Crystal, genaamd: Een Strijd van Gas. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Sprong door drie Meisjes

Druk tweemaal om de video nummer 19 van de Walkthrough van Pokemon Crystal te bekijken, getiteld: Sprong door drie Meisjes. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Schaduwen

Hier is de video Schaduwen, nummer 20 van de Gids van Pokemon Crystal. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Avontuur En Glittery

Dit is het onderdeel 21 van de Walkthrough van Pokemon Crystal, genaamd: Avontuur En Glittery. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Miljard van Coaches

Druk tweemaal om de video nummer 22 van de Walkthrough van Pokemon Crystal te bekijken, getiteld: Miljard van Coaches. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Corrosie Massa van de Batterijen

Hier is de video Corrosie Massa van de Batterijen, nummer 23 van de Gids van Pokemon Crystal. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Een geweldige Dummy

Dit is het onderdeel 24 van de Walkthrough van Pokemon Crystal, genaamd: Een geweldige Dummy. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De woede van Mahonie

Druk tweemaal om de video nummer 25 van de Walkthrough van Pokemon Crystal te bekijken, getiteld: De woede van Mahonie. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het voeden van de Koeien ziek

Hier is de video Het voeden van de Koeien ziek, nummer 26 van de Gids van Pokemon Crystal. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Rattata

Dit is het onderdeel 27 van de Walkthrough van Pokemon Crystal, genaamd: Rattata. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De juiste prijs

Druk tweemaal om de video nummer 28 van de Walkthrough van Pokemon Crystal te bekijken, getiteld: De juiste prijs. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Jongere Joey Ronde 2

Hier is de video Jongere Joey Ronde 2, nummer 29 van de Gids van Pokemon Crystal. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Super Saiyan Pijl Die Naar Rechts Gaat

Dit is het onderdeel 30 van de Walkthrough van Pokemon Crystal, genaamd: Super Saiyan Pijl Die Naar Rechts Gaat. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Domme Ergste

Druk tweemaal om de video nummer 31 van de Walkthrough van Pokemon Crystal te bekijken, getiteld: De Domme Ergste. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Een legendarische vergadering

Hier is de video Een legendarische vergadering, nummer 32 van de Gids van Pokemon Crystal. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De weg naar de Ijzige wegen

Dit is het onderdeel 33 van de Walkthrough van Pokemon Crystal, genaamd: De weg naar de Ijzige wegen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

In De Holle Ijs

Druk tweemaal om de video nummer 34 van de Walkthrough van Pokemon Crystal te bekijken, getiteld: In De Holle Ijs. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Draken

Hier is de video Draken, nummer 35 van de Gids van Pokemon Crystal. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Terug naar het Principe

Dit is het onderdeel 36 van de Walkthrough van Pokemon Crystal, genaamd: Terug naar het Principe. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Een Nieuwe Wereld

Druk tweemaal om de video nummer 37 van de Walkthrough van Pokemon Crystal te bekijken, getiteld: Een Nieuwe Wereld. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De weg naar de Overwinning

Hier is de video De weg naar de Overwinning, nummer 38 van de Gids van Pokemon Crystal. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Missie voor de schaal

Dit is het onderdeel 39 van de Walkthrough van Pokemon Crystal, genaamd: Missie voor de schaal. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Elite 4

Druk tweemaal om de video nummer 40 van de Walkthrough van Pokemon Crystal te bekijken, getiteld: De Elite 4. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Zoek kleinzoon

Hier is de video Zoek kleinzoon, nummer 41 van de Gids van Pokemon Crystal. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Een strijd geëlektrificeerde

Dit is het onderdeel 42 van de Walkthrough van Pokemon Crystal, genaamd: Een strijd geëlektrificeerde. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Paranormale Krachten

Druk tweemaal om de video nummer 43 van de Walkthrough van Pokemon Crystal te bekijken, getiteld: Paranormale Krachten. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Rustige Stad

Hier is de video Rustige Stad, nummer 44 van de Gids van Pokemon Crystal. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Het begin van de Strijd

Dit is het onderdeel 45 van de Walkthrough van Pokemon Crystal, genaamd: Het begin van de Strijd. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Afspraak Warm

Druk tweemaal om de video nummer 46 van de Walkthrough van Pokemon Crystal te bekijken, getiteld: Afspraak Warm. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Een ontmoeting met de Schepper

Hier is de video Een ontmoeting met de Schepper, nummer 47 van de Gids van Pokemon Crystal. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Meester der Vermommingen

Dit is het onderdeel 48 van de Walkthrough van Pokemon Crystal, genaamd: Meester der Vermommingen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De beste weg

Druk tweemaal om de video nummer 49 van de Walkthrough van Pokemon Crystal te bekijken, getiteld: De beste weg. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het gevoel van Verdoemenis

Hier is de video Het gevoel van Verdoemenis, nummer 50 van de Gids van Pokemon Crystal. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Doolhoven, en Wizards

Dit is het onderdeel 51 van de Walkthrough van Pokemon Crystal, genaamd: Doolhoven, en Wizards. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De tijd van de Feeën Dansen

Druk tweemaal om de video nummer 52 van de Walkthrough van Pokemon Crystal te bekijken, getiteld: De tijd van de Feeën Dansen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Gevaren van de Natuur

Hier is de video De Gevaren van de Natuur, nummer 53 van de Gids van Pokemon Crystal. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Uiteindelijke Strijd tussen Sportscholen

Dit is het onderdeel 54 van de Walkthrough van Pokemon Crystal, genaamd: De Uiteindelijke Strijd tussen Sportscholen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Inspanning Van De Legendarische

Druk tweemaal om de video nummer 55 van de Walkthrough van Pokemon Crystal te bekijken, getiteld: De Inspanning Van De Legendarische. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Meester van Puzzels

Hier is de video De Meester van Puzzels, nummer 56 van de Gids van Pokemon Crystal. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Bind De Laatste Ongrijpbare

Dit is het onderdeel 57 van de Walkthrough van Pokemon Crystal, genaamd: Bind De Laatste Ongrijpbare. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Scykoh voldoet aan Scykoh

Druk tweemaal om de video nummer 58 van de Walkthrough van Pokemon Crystal te bekijken, getiteld: Scykoh voldoet aan Scykoh. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het einde van het Spel

Hier is de video Het einde van het Spel, nummer 59 van de Gids van Pokemon Crystal. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360