Walkthrough van Kingdom Come: Deliverance voor PC

Scroll doorheen deze pagina om de walkthrough en de complete gids te vinden voor Kingdom Come: Deliverance (PC).
Kingdom Come: Deliverance: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Kingdom Come: Deliverance. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je suggesties hebt voor deze gids, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds het spel is uitgebracht.

Is het niet genoeg? We hebben ook de trucs van Kingdom Come: Deliverance! Je kunt ze vinden in de juiste pagina met trucs en codes van Kingdom Come: Deliverance van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door buiten de regels spelen, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Zou je veel trucs willen voor , die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die op deze site beschikbaar is op een aparte pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kun je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kunt krijgen.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Henry Jongen

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Kingdom Come: Deliverance, genaamd: Henry Jongen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Theresa

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Kingdom Come: Deliverance te bekijken, getiteld: Theresa. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Sir Radzig

Hier is de video Sir Radzig, nummer 2 van de Gids van Kingdom Come: Deliverance. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De jacht met Hans

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Kingdom Come: Deliverance, genaamd: De jacht met Hans. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

CSI-Bohemen

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Kingdom Come: Deliverance te bekijken, getiteld: CSI-Bohemen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Priester Godwin

Hier is de video Priester Godwin, nummer 5 van de Gids van Kingdom Come: Deliverance. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Reeky

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Kingdom Come: Deliverance, genaamd: Reeky. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Wilde zwijnen en Bandieten

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Kingdom Come: Deliverance te bekijken, getiteld: Wilde zwijnen en Bandieten. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Laatste Geheim

Hier is de video De Laatste Geheim, nummer 8 van de Gids van Kingdom Come: Deliverance. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Oorlog

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Kingdom Come: Deliverance, genaamd: Oorlog. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Pest

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Kingdom Come: Deliverance te bekijken, getiteld: De Pest. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Het Plot Verdikt

Hier is de video Het Plot Verdikt, nummer 11 van de Gids van Kingdom Come: Deliverance. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Ridder van het Raadsel

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Kingdom Come: Deliverance, genaamd: Ridder van het Raadsel. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Verraden

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Kingdom Come: Deliverance te bekijken, getiteld: Verraden. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Om Monnik te worden

Hier is de video Om Monnik te worden, nummer 14 van de Gids van Kingdom Come: Deliverance. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Werken voor een Monnik

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van Kingdom Come: Deliverance, genaamd: Werken voor een Monnik. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Een complete revisie van de Plot en grootschalige Gevechten

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van Kingdom Come: Deliverance te bekijken, getiteld: Een complete revisie van de Plot en grootschalige Gevechten. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Beleg

Hier is de video Beleg, nummer 17 van de Gids van Kingdom Come: Deliverance. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De aanval met de Overloop

Dit is het onderdeel 18 van de Walkthrough van Kingdom Come: Deliverance, genaamd: De aanval met de Overloop. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De finale van het Spel

Druk tweemaal om de video nummer 19 van de Walkthrough van Kingdom Come: Deliverance te bekijken, getiteld: De finale van het Spel. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Romantiek met Theresa

Hier is de video Romantiek met Theresa, nummer 20 van de Gids van Kingdom Come: Deliverance. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360